Broeklaan 131, 5953 NA REUVER
Michael Kraemer 06 – 15094318Daniela Kraemer 06 – 50456091

Onze diensten

Als jonge, kleine maar dynamische transport onderneming zijn wij gespecialiseerd in internationaal (gekoelde) goederenvervoer van en naar Scandinavië. Maar ook in Duitsland, Frankrijk en Zuid-Europa zijn wij actief. Van een palletzending tot een wagenlading vol, wij vervoeren het van deur tot deur!

Voor het verzorgen van het transport van onder andere bloemen, planten, vis, fruit en groenten kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer en beschikken over trailers waarmee goederen geconditioneerd vervoerd kunnen worden. Dit geldt ook voor het vorstvrij vervoeren van chemicaliën.

Via GPS volgen wij continu al onze trucks. Daardoor zijn wij altijd op de hoogte waar een zending zich bevindt. Daarnaast wordt ook de koelmotor voortdurend gemonitord. Hierdoor kunnen wij alert reageren en ingrijpen bij eventuele problemen.

Tevens is het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) mogelijk.

Onze trucks zijn niet alleen vervoersmiddelen, maar ook het thuis van onze chauffeurs. De trucks worden goed en regelmatig onderhouden om het risico op technische problemen te minimaliseren. Zo bent u verzekerd dat uw goederen op de gewenste tijd aanwezig zijn op de plaats van bestemming.

Onze dubbeldek trailer stelt ons in staat om op twee niveaus pallets te laden en in een zeer korte laadtijd.
U vervoert op deze manier een grotere hoeveelheid, wat kosten- en milieubesparend is.
Ook grote of lange voorwerpen kunnen in de dubbeldek trailer vervoerd worden.
Spanbanden zorgen ervoor dat de lading op de juiste plaatst blijft.
Binnenkort zal ook onze nieuwe trailer beschikbaar is, die hoger is en nog meer aangepast voor de specifieke transportbehoefte in Scandinavië.
Deze is bijvoorbeeld voorzien van een viswatertank, zodat er geen viswater meer op de straat oploopt.