Broeklaan 131, 5953 NA REUVER
Michael Kraemer 06 – 15094318Daniela Kraemer 06 – 50456091

De Steenburger Transport

Dat onze trucks klinkende namen hebben zoals The Gentleman, Mr. Monk, Bandit en Lucifer geeft wel aan dat het voor ons meer zijn dan alleen vervoersmiddelen. Wij zijn trots op onze trucks en vertroetelen hen graag. Maar dat mag ook wel als je soms dagenlang onderweg bent en je truck niet alleen je werkplek maar ook je thuis is.

Scandinavië specialist

Wij zijn De Steenburger Transport en wij zijn gespecialiseerd in transport naar en van Scandinavië. romsø (Noord-Noorwegen) en Oslo zijn bestemmingen waar wij regelmatig naar toe rijden, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en Zuid-Europa. Onze diensten zijn het verzorgen van het transport van o.a. bloemen, planten, vis, fruit en groenten, maar ook van stukgoed.

De Steenburger Transport heeft in 2020 alle activiteiten van Kraemer Transporten overgenomen. Als jonge, kleine maar dynamische transport onderneming richten wij ons op internationaal gekoeld goederenvervoer met als specialisatie Scandinavië.

Uw problemen op het gebied van transport zijn onze uitdaging

Mede door onze omvang zijn wij flexibel en kunnen daardoor eenvoudig inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Zo kunnen we snel met slimme oplossingen komen. Daarnaast denken onze chauffeurs ook graag met ons mee.

Continu controle

Al onze trucks en trailers kunnen wij volgen via GPS en daarbij wordt ook de koelmotor continu gemonitord. Hierdoor kunnen wij alert reageren en ingrijpen bij eventuele problemen.
Ook het vervoer van gevaarlijk stoffen (ADR) is mogelijk.